Szávay Ági Tenisz Klub

HÁZIREND

 

 1. A Testnevelési Egyetem (TF) oktatási tevékenysége elsőbbséget élvez, amelyhez minden bérlő és pályahasználó köteles alkalmazkodni.
 2. Amennyiben emiatt (1. pont) az órák elmaradnak vagy módosításra kerülnek, a pályahasználók reklamációval nem élhetnek. Az elmaradt órák, előzetes egyeztetés alapján, a foglaltságok függvényében pótolhatók.
 3. A Testnevelési Egyetem hallgatói a tanórákon kívül a pályákat előzetes bejelentés alapján (24h-val az igényelt időpont előtt), és a pályafoglaltság függvényében, hétköznap 10h-15h között térítésmentesen használhatják. Ettől eltérő esetben rájuk is pályahasználat általános feltételei és díjszabásai vonatkoznak. Amennyiben 10h00-15h00 között külsős partnerrel játszanak, akkor a mindenkori pályadíj felét fizetik.
 4. A Testnevelési Egyetem oktatói állományának tanárai a pályákat előzetes bejelentés alapján (24h-val az igényelt időpont előtt), és a pályafoglaltság függvényében, hétköznap 10h-15h között térítésmentesen használhatják. Ettől eltérő esetben rájuk is pályahasználat általános feltételei és díjszabásai vonatkoznak. Amennyiben 10h00-15h00 között külsős partnerrel játszanak, akkor a mindenkori pályadíj felét fizetik.
 5. 10h00-15h00 között állandó foglalás nem lehetséges a Testnevelési Egyetem hallgatói, illetve tanárai részére.
 6. A Szávay Ági Tenisziskolán kívül, a Klubban más tenisziskola csak az üzemeltető előzetes engedélyével működhet.
 7. Gyerekek részére teniszoktatás az üzemeltető előzetes engedélyéhez kötött.
 8. Az edzés/pályahasználat egész órakor kezdődik és óra 55 percig tart. A maradék 5 percben a játékosok a pályát karbantartani/lehúzni kötelesek!
 9. A pályák kizárólag teniszcipőben és megfelelő öltözékben használhatók.
 10. A pálya a lefoglalt idő előtt legkevesebb 24 órával telefonon (06-30-655-8392), emailben (tenisz@szavayagi.hu), vagy személyesen térítésmentesen lemondható, illetve a foglalás időpontja módosítható. Az időben lemondott órák pótlása a pályák foglaltságának függvényében lehetséges.
 11. A bérlet tulajdonosok, heti 1 óra játék esetén, játék-időpontjukat 1 alkalommal módosíthatják.
 12. Huszonnégy órán belüli lemondás, módosítás esetén, a bérlettel nem rendelkező vendégeink a pálya díjának megtérítéséig klubunkban nem sportolhatnak. Ugyanez érvényes az edzővel való játék esetére is.
 13. Bérletes vendégeink 24 órán belüli lemondás esetén az elmaradt órát nem pótolhatják, módosításra térítésmentesen már nincs lehetőség.
 14. Bérletes vendégeink részére a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt órák pótolhatóak, azonban ugyanazokat az idősávokat, pályákat garantálni nem áll módunkban.
 15. A pályák játékra való esetleges alkalmatlanságát az üzemeltető dönti el.
 16. Az előre kifizetett bérletek csak az adott szezonban vehetők igénybe.
 17. Az öltözőben és a pályákon hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk.
 18. Minden játékos köteles a fair play szellemében sportolni!
 19. A pályahasználóknak törekedniük kell a tisztaság megőrzésére és a berendezési tárgyak állagának megóvására.
 20. A teniszpályát mindenki a saját felelősségére használja.
 21. A sporttevékenység sérülésveszélyes, ezekért felelősséget nem vállalunk.
 22. Alkoholt és/vagy drogot fogyasztók a pályákat nem használhatják.
 23. A házirendet be nem tartók a Klubból kitilthatók.
 24. A teljes épület-, sportpályák, ill. a parkolók ellenőrzése és a beléptetési-, valamint biztonsági szempontból kockázatos területek ellenőrzése állandóan üzemelő video (kamera) rendszerrel történik. A felvételeket a jogszabályi előírásoknak megfelelően tároljuk-, ill. amennyiben a felhasználására nem kerül sor, abban az esetben a felvételeket végérvényesen (és ugyancsak a jogszabályok szerint) töröljük. A felvételek kiadása kizárólag az arra jogosult hatóság számára történhet.
 25. Szolgáltatásaink igénybevételével minden vendégünk automatikusan tudomásul veszi és elfogadja házirendünket.
 26. A házirend nem ismerete senkit sem mentesít a szabályok betartása és azok megszegésének következményei alól.

 

Budapest, 2016. ,  Kalokagathia Alapítvány